پرورش قارچ خوراکی یک روش بیوتکنولوژیکی برای تبدیل زباله های زراعی مختلف لیگنوسلولزی به پروتئین ها است. پرورش قارچ همچنین یک کسب و کار مناسب کشاورزی است، که شرایط آب و هوایی در یک فضای سربسته فراهم می شود. پرورش با تکنولوژی ارزان قیمت سازگار با محیط زیست همراه است.
شرایط آب و هوایی معتدل در به طور کامل در طول سال برای کشت قارچ مفید است. پرورش قارچ، اشتغال کافی برای بیکاران را فراهم می کند و حمایت از زنان و دیگر بخش های ضعیف جامعه را فراهم می کند.
قارچ نه تنها در رفع نیازهای غذایی انسان کمک می کند، بلکه ارزش غذایی و دارویی زیادی نیز دارد. Mushroomsare مناسب برای مکمل های رژیم غذایی که دارای پروتئین هستند. قند کربوهیدرات و چربی قارچ خوراکی کم است. با توجه به این ویژگی ها، این رژیم غذایی کم کالری به بیماران قلبی توصیه می شود.
پلی ساکارید موجود در قارچ ها ضد تومور و خواص ایمنی شناخته شده است. ویتامین های قارچ هادر مقایسه با بسیاری از سبزیجات غیر قابل مقایسه است. مواد معدنی قارچ بالاتر از میوه ها و سبزیجات است.
ترجمه بخشی از کتاب
قارچ گانودرما (رِیشی یا جانافزا) نوعی قارچ است که در مناطق گرم و مرطوب آسیا میروید. این قارچ هزاران سال است که عضو ثابت طب شرقی است.
با اینکه بیشتر افراد این قارچ را بهشکل تازه مصرف میکنند، ولی مصرف اَشکال دیگر آن به شکل پودر یا عصارهٔ محتوی مولکولهای خاص نیز رایج است. این قارچ ۴۰۰ جزء زیستفعال دارد که خواصش از آنها نشئت میگیرد. تأثیر مصرف اَشکال مختلف قارچ گانودرما در مطالعات مختلف انسانی و جانوری مورد بررسی قرار گرفته است. برخی از خواص این قارچ در این مطالعات مشخص شدهاند و برای اثبات قطعی برخی دیگر از خواص آن به مطالعات بیشتری نیاز است.